Agapé Hírlevél 2021/14

Címlapon

Március közepén újra indultak az Agapé Ifi alkalmai, a környezethez alkalmazkodva az online térben. A legközelebbi alkalmunk április 14-én lesz, kövesd az agapeifi facebook oldalát!
Április 28-tól Németi Zsolt, gyülekezetünk lelkipásztora, rendszeres, több alkalmas tanítási és felkészítési sorozatot tart minden olyan érdeklődőnek, akit foglalkoztat a hitbéli elköteleződés vagy a bemerítkezés.  Alkalmaink várhatóan online lesznek, és a keresztény hit alapjait érintik. Lehetőség lesz a kérdések megválaszolására, és egy jó társaságban a közösség megélésére. Amennyiben szeretnél a sorozatra jelentkezni, küldd el szándékod a pasztor@agapepunkosdi.hu címre és Zsolt felveszi veled a kapcsolatot.

A Biblia Estek kezdési időpontja megváltozott, Németi Zsolt csütörtökönként 19:00 órától kezdi a tanítást.

Visszatekintő


Húsvét hétfőn négy lelkipásztor jelentkezett be online Baráti Róbert, Földesi Tamás, Lettner Gábor, Németi Zsolt, akik igyekeztek megválaszolni azokat a kérdéseket, amiket a dicsőítő csoport, az ifjúsági vezetők és kommunikációs csapat tagjai gyűjtöttek össze nem keresztény ismerőseiktől. Az alkalmat, amit Schmél Csaba vezetett, a képre kattintva nézhetitek meg. 
Németi Zsolt múlt vasárnapi igehirdetése ide kattintva nézhető meg. A képre kattintva további igehirdetések között válogathattok.
Németi Zsolt e heti csütörtöki Biblia Est tanítása ide kattintva, nézhető meg, a képre kattintva elérhető YouTube csatornánk Biblia Estek lejátszási listája.

Alkalmaink

Vasárnapi istentisztelet – nem látogatható, csak online
Élőben követhető  ide kattintva. (Ez a kapcsolat mindenki számára elérhető!)
– 09:00 órától online bibliaköri foglalkozások
– 09:30 órától dicsőítés, vezeti: Sztrida Barnabás
– Igét hirdet: Németi Zsolt
– Alkalomvezető: Fábián Péter


Keddi hétközi digitális alkalom csak online
– 18:00 órától Imaközösség, vezeti: Sztrida Barnabás. Az imaórát videokonferencia keretében tartjuk meg, amire az agapeima@agapepunkosdi.hu email címre írva, név és saját email cím megadásával lehet. A videokonferencia platformja: Zoom.
– 19:00 órától vezetőségi megbeszélés (videokonferencia)


Szerdai alkalmak
– 10:00 és 18:00 óra között lelkipásztori fogadóóra, lelki tanácsadás, amire a pasztor@agapepunkosdi.hu címre írva lehet bejelentkezni

– 19:30 órától Agapé Ifi alkalom, részletek az agapeifi facebook oldalán


Csütörtöki hétközi digitális alkalom – csak online
– 19:00 órától Biblia Est, tartja: Németi Zsolt. Élőben követhető a gyülekezet facebook oldalán.


Áprils 18. vasárnapi húsvéti istentisztelet – nem látogatható
– Élőben követhető az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán
– 09:30 órától dicsőítéssel kezdődik az alkalom, igét hirdet: Pataky Albertalkalomvezető: Ádámkó Illés.
– Az alkalom keretében úrvacsorát veszünk, amit otthon is elkészíthettek: katints ide!

Egyéb programok, információk

– A jókedvű adakozót szereti az Isten (2 Korinthus 9:7). Aki anyagilag is támogatni kívánja céljaink megvalósítását, a  K&H Banknál vezetett 10409015-50484855-53491007 bankszámlaszámra utalással teheti most meg. Köszönjük! 
– A Facebookon létrejött az Agapé Bazár nevű csoport. Az "online garázsvásár" a gyülekezethez kapcsolódó emberek számára biztosít platformot arra, hogy a nem használt tárgyak gazdára találjanak. Fontos, hogy csak ingyenes átadásra lehet bármit is kínálni. A csoporthoz ide kattintva lehet csatlakozni. 
Jöjjetek és lássátok meg!