Agapé Hírlevél 2020/47

Új egyházi és gyülekezeti hírek az istentiszteli renddel kapcsolatban. Részletek a képre kattintva, fontos, olvassátok!

A Facebookon létrejött az Agapé Bazár nevű csoport. Az "online garázsvásár" a gyülekezethez kapcsolódó emberek számára biztosít platformot arra, hogy azok a tárgyak, amire az egyik háztartásnak már nincs szüksége, de egy másiknak éppen arra van igénye – legyen az bútor, gép, kellék, dekortárgy, eszköz – itt gazdára találjanak. Fontos, hogy csak ingyenes átadásra lehet bármit is kínálni. A csoporthoz a képre kattintva lehet csatlakozni. Itt találjátok a csoport működési szabályzatát is, kérünk, ezt mindenképpen olvassátok el! 



Szerdánként csoportos beszélgetésre gyűlnek össze az online térben az Agapé Pünkösdi Gyülekezet fiataljai és az érdeklődők. A zoom platformhoz való kapcsolódáshoz keressétek fel az agapéifi facebook oldalát. A kb. félórás beszélgetés után online játék: The Agapéifi Tournament! A játékokkal pontokat lehet gyűjteni, aki december 9-ig a legtöbb pontot szerzi különleges ajándékban részesül.

Visszatekintő

Pataky Albert múlt vasárnapi igehirdetése ide kattintva nézhető meg. A képre kattintva további igehirdetések között válogathattok.



Németi Zsolt e heti csütörtöki Biblia Est tanítása ide kattintva nézhető meg, a képre kattintva elérhető YouTube csatornánk Biblia Estek lejátszási listája.

Alkalmaink

Vasárnapi istentisztelet – korlátozott részvétellel
Élőben követhető az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán, ide kattintva
– 09:30 órától dicsőítés, vezeti: Sztrida Barnabás
– Igét hirdet: Németi Zsolt 
– Alkalomvezető: Ádámkó Illés
Keddi hétközi digitális alkalom – csak online
– 18:00 órától Imaközösség, vezeti: Fábián Szilárd. Az imaórát videokonferencia keretében tartjuk meg, amire az agapeima@agapepunkosdi.hu email címre írva, név és saját email cím megadásával lehet. A videokonferencia platformja: Zoom.
– 19:00 órától vezetőségi megbeszélés (videokonferencia)  
Szerdai alkalmak
– 10:00 és 18:00 óra között lelkipásztori fogadóóra, lelki tanácsadás, amire a pasztor@agapepunkosdi.hu címre írva lehet bejelentkezni
– 19:30 órától Agapéifi online alkalom: csoportos beszélgetés, majd utána játék. Kapcsolatfelvétel ide kattintva
Csütörtöki hétközi digitális alkalom – csak online
– 18:30 órától Biblia Est, tartja: Németi Zsolt. Élőben követhető a gyülekezet facebook oldalán

November 29. vasárnapi istentisztelet – korlátozott részvétellel
– Élőben követhető az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán, ide kattintva
– 09:30 órától dicsőítéssel kezdődik az alkalom, igét hirdet: Németi Zsolt, alkalomvezető: Nagy László


Egyéb programok, információk

A jókedvű adakozót szereti az Isten (2 Korinthus 9:7). Aki anyagilag is támogatni kívánja céljaink megvalósítását, a  K&H Banknál vezetett 10409015-50484855-53491007 bankszámlaszámra utalással teheti most meg. Köszönjük! 
Jöjjetek és lássátok meg!