Agapé Hírlevél 2020/43

A járványhelyzetet miatt az alkalmak látogatását vasárnapon korlátozzuk. Az alkalmak online követhetők, az imaterembe csak a szolgálattevőket illetve azokat várjuk, akik nem tudják online követni az alkalmat, de számukra a szigorú egészségügyi előírások betartása kötelező.

Vasárnap óraátállítás. Aludjatok tovább és pihenjetek!


Október 25-én vasárnap Reformációi istentisztelet lesz az imaházunkban. Az alkalmat a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa szervezi, köszöntőt mond Németi Zsolt, közbenjáró imára Pataky Albert testvérünket kérték fel, igét hirdet Papp János baptista egyházelnök. Az alkalom helyszínen nem látogatható, online követhető gyülekezetünk Facebook oldalán és YouTube csatornáján.



Szerdánként csoportos beszélgetésre gyűlnek össze az online térben az Agapé Pünkösdi Gyülekezet fiataljai és az érdeklődők. A zoom platformhoz való kapcsolódáshoz keressétek fel az agapéifi facebook oldalát. A kb. félórás beszélgetés után online játék: The Agapéifi Tournament! A játékokkal pontokat lehet gyűjteni, aki december 9-ig a legtöbb pontot szerzi különleges ajándékban részesül.

Visszatekintő


Németi Zsolt múlt vasárnapi igehirdetése ide kattintva nézhető meg. A képre kattintva további igehirdetések között válogathattok.

Németi Zsolt e heti csütörtöki Biblia Est tanítása ide kattintva nézhető meg, a képre kattintva elérhető YouTube csatornánk Biblia Estek lejátszási listája.

Alkalmaink

Október 25. vasárnapi Reformációi istentisztelet – nem látogatható
– A Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa szervezésében 
– Élőben követhető az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán
– 09:30 órától kezdődik az alkalom, igét hirdet: Papp János baptista egyházelnök
Keddi hétközi digitális alkalom – csak online
– 18:00 órától Imaközösség, vezeti: Németi Zsolt. Az imaórát videokonferencia keretében tartjuk meg, amire az agapeima@agapepunkosdi.hu email címre írva, név és saját email cím megadásával lehet. A videokonferencia platformja: Zoom.
– 19:00 órától vezetőségi megbeszélés (videokonferencia)  
Szerdai alkalmak
– 10:00 és 18:00 óra között lelkipásztori fogadóóra, lelki tanácsadás, amire a pasztor@agapepunkosdi.hu címre írva lehet bejelentkezni
– 19:30 órától Agapéifi online alkalom: csoportos beszélgetés, majd utána játék. Kapcsolatfelvétel ide kattintva
Csütörtöki hétközi digitális alkalom – csak online
– 18:30 órától Biblia Est, tartja: Németi Zsolt. Élőben követhető a gyülekezet facebook oldalán
Vasárnapi istentisztelet – korlátozott részvétellel
– Élőben követhető az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán, ide kattintva
– 09:30 órától dicsőítéssel kezdődik az alkalom.
– Az alkalom keretében úrvacsorát veszünk. Az úrvacsora otthoni elkészítéshez ide kattintva olvasható segítség

Egyéb programok, információk

A jókedvű adakozót szereti az Isten (2 Korinthus 9:7). Aki anyagilag is támogatni kívánja céljaink megvalósítását, a  K&H Banknál vezetett 10409015-50484855-53491007 bankszámlaszámra utalással teheti most meg. Köszönjük! 
Jöjjetek és lássátok meg!