Agapé Hírlevél 2020/28

A 2020. július 4-én megtartott szavazáson a 110 érvényes szavazat 99,1%-val Németi Zsoltot az Agapé Pünkösdi Gyülekezet lelkipásztorává választottuk. Isten áldását kívánjuk az ő és családja életére és a közöttünk végzett munkájára! 
Németi Zsolt beiktatására július 19-én vasárnap kerül sor, és az alkalom szabadon látogatható lesz. A gyülekezet mindent megtesz az egészségügyi kockázatok csökkentésére, de aki nem érzi biztonságosnak a gyülekezést, annak tanácsoljuk, kövesse az istentiszteletet a gyülekezet facebook oldalán. 

Közeleg az idei nyár második agapeifis közös kiruccanása, amire egy kiadós vasárnapi bográcsozással-ebéddel készülünk! Ismét természetközeli helyszínt választottunk. A Dömörkapui parkolótól sétálunk el a Sikárosi-rétre, itt tüzet rakunk, és hozzálátunk a főzésnek. Az alapanyagok beszerzése, az előkészületek és a fuvarok szervezése miatt a részvételt előzetes regisztrációhoz kötjük, amit ide kattintva tehettek meg,


Az óvatosság vezérel minket, amikor hétről-hétre különbözó korosztályok számára tesszük lehetővé, hogy személyesen is részt vegyenek a vasárnapi istentiszteleteken. Július második vasárnapján, 12-én a 18-50 év közötti korosztály vehet részt az istentiszteleten. Kérjük, tartsátok be a távolságtartási óvatossági követelményeket! (Gondos kézmosás, kézfogás, puszi, ölelés mellőzése)

Visszatekintő


Németi Zsolt múlt vasárnapi igehirdetése ide kattintva nézhető meg. A képre kattintva további igehirdetések között válogathattok.

Németi Zsolt e heti csütörtöki Biblia Est tanítása ide kattintva nézhető meg, a képre kattintva elérhető youtube csatornánk Biblia Estek lejátszási listája.

Alkalmaink

Vasárnapi istentisztelet – helyszínen csak a 18-50 év közötti korosztályok tekinthetik meg
– Élőben követhető: az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán, ide kattintva
– 09:30 órától dicsőítés, vezeti: Sztrida Barnabás
– Igét hirdet: Tóth Bence
– Alkalomvezető: Schmél Csaba
Vasárnap Agapé Ifi kirándulás
– Az istentisztelet után az ifjaknak irány Dömörkapu! Részletek ide kattintva

Keddi hétközi digitális alkalom – helyszínen nem látogatható
– 18:00 órától Imaközösség, vezeti: Lingné Mike Ágnes. Az imaórát videokonferencia keretében tartjuk meg, amire az agapeima@agapepunkosdi.hu email címra írva, név és saját email cím megadásával lehet. A videokonferencia platformja: Zoom
– 19:00 órától vezetőségi megbeszélés (videokonferencia)


Szerdai lelkipásztori fogadóóra, lelki tanácsadás
– 10:00 és 18:00 óra között, amire a pasztor@agapepunkosdi.hu címre írva lehet bejelentkezni
Csütörtöki hétközi digitális alkalom – helyszínen nem látogatható
– 18:30 órától Biblia Est, tartja: Németi Zsolt. Élőben követhető a gyülekezet facebook oldalán
Július 19. vasárnapi istentisztelet – Németi Zsolt beiktatása
– Élőben követhető: az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán
– 09:30 órától dicsőítéssel kezdődik az alkalom, igét hirdet: Makovei János, alkalomvezető: Tóth Bence
Lelkipásztor beiktatás
– Az alkalom keretében a helyszínen és az otthonainkban úrvacsorát vehetünk

Egyéb programok, információk

A jókedvű adakozót szereti az Isten (2 Korinthus 9:7). Aki anyagilag is támogatni kívánja céljaink megvalósítását, a  K&H Banknál vezetett 10409015-50484855-53491007 bankszámlaszámra utalással teheti most meg. Köszönjük! 
Jöjjetek és lássátok meg!