Agapé Hírlevél 2020/21

"VAN REMÉNY!" Digitális Országos Pünkösdi Konferencia pünkösd hétfőn, 09:30 órától. Közvetítés az Agapé Pünkösdi Gyülekezet imaházából. Az alkalmon a gyülekezetünk, és annak képviseletében Németi Zsolt felkért lelkipásztor lesz a házigazda. Ezen az alkalmon lelkipásztori avatások is lesznek, valamint a Pro Eklézsia díj is átadásra kerül. Az ünnepi istentiszteleten személyesen csak azok vehetnek részt, akik arra személyes meghívást kapnak.
Közvetítés a gyülekezetünk facebook oldalán: www.facebook.com/agapepunkosdi
Lelkipásztori Fogadóóra
Gyülekezetünk felkért lelkipásztora, Németi Zsolt júniustól fogadóórát tart. A lelki tanácsadás szerdánként 10:00 és 18:00 óra között lesz elérhető online, és a korlátozások teljes feloldásával majd fizikailag is az imaházban. Az online bejelentkezés regisztrációt igényel. Részletek hamarosan. 
GYÁSZ
Szombaton 15.45 perckor Szabó Imre testvérünk az Úrhoz költözött. Családja azt szeretné, hogy a szertartást mi végezzük, hiszen a mi gyülekezetünkhöz tartozott. Amikor a temetés időpontja ismert lesz, közzétesszük honlapunkon az infromációkat.
Köszönet mindenkinek, akik imáikkal közbenjártak az Úr előtt.

Visszatekintő


Pataky Albert múlt vasárnapi igehirdetése ide kattintva nézhető meg. A képre kattintva további igehirdetések között válogathattok.
Ezen a héten indult a VAN REMÉNY! Pünkösdi imahónap, aminek záróeseménye a Digitális Országos Pünkösdi Konferencia lesz. Az imahónap tartalmáról Dénes Ferenc gondolatait ide kattintva olvashatjátok, Németi Zsolt üzenetét pedig ide kattintva nézhetitek meg.

Alkalmaink

Vasárnapi istentisztelet – helyszínen nem látogatható
– Élőben követhető: az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán, ide kattintva (DigIge)
– 09:30 órától dicsőítés, vezeti: Sztrida Barna
– Igét hirdet: Paul Gracza
– Alkalomvezető: Schmél Csaba

Keddi digitális imaóra – helyszínen nem látogatható
– 18:00 órától Imaközösség (DigIma), vezeti: Fábián Szilárd. Az imaórát videokonferencia keretében tartjuk meg, amire az agapeima@agapepunkosdi email címra írva, név és saját email cím megadásával lehet. A videokonferencia platformja: Zoom
– 19:00 órától vezetőségi megbeszélés (videokonferencia)


Május 31. vasárnapi istentisztelet 
– Élőben követhető: az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán
– 09:30 órától dicsőítéssel kezdődik az alkalom, igét hirdet: Németi Zsolt, alkalomvezető: Nagy László

Egyéb programok, információk

Június 1. Pünkösd hétfő 09:30 órától VAN REMÉNY! Digitális Pünkösdi Konferencia az Agapé Pünkösdi Gyülekezet imaházában.
A jókedvű adakozót szereti az Isten (2 Korinthus 9:7). Aki anyagilag is támogatni kívánja céljaink megvalósítását, a  K&H Banknál vezetett 10409015-50484855-53491007 bankszámlaszámra utalással teheti most meg. Köszönjük! 
​A tavaszi-nyári Agapé Gardróbfrissítés már szervezés alatt, egyelőre dátum nélkül. Az otthontartózkodás ideje egyúttal ideális lehetőség a szekrény átvizsgálására, a szelektáláshoz javasolt szempontok ebben az írásban olvashatók.
Jöjjetek és lássátok meg!