Agapé Hírlevél 2020/20

GYORSHÍR! GYORSHÍR, GYORSHÍR! 
Lesz "VAN REMÉNY!" Országos Pünkösdi Konferencia pünkösd hétfőn, méghozzá
– digitálisan,
– az Agapé Pünkösdi Gyülekezet imaházában. 
Az alkalmon tehát a gyülekezetünk, és annak képviseletében Németi Zsolt felkért lelkipásztor lesz a házigazda. Ezen az alkalmon lelkipásztori avatások is lesznek, valamint a Pro Eklézsia díj is átadásra kerül. Az ünnepi istentiszteleten személyesen csak azok vehetnek részt, akik arra személyes meghívást kapnak. Részletek hamarosan!

Visszatekintő


Németi Zsolt múlt vasárnapi igehirdetése ide kattintva nézhető meg. A képre kattintva további igehirdetések között válogathattok.
A jövő héten indul a VAN REMÉNY! imahónapunk, aminek záróeseménye a Digitális Pünkösdi Konferencia lesz. Az imahónapot az eddiginél szélesebb körben kívánjuk meghirdetni, így Németi Zsolt mellett bekapcsolódik majd Pataky Albert és Földesi Tamás is. Kövessétek a gyülekezetünk közösségi médiumain illetve a honlapon megjelenő híreket!  

Alkalmaink

Vasárnapi istentisztelet – helyszínen nem látogatható
– Élőben követhető: az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán, ide kattintva (DigIge)
– 09:30 órától dicsőítés, vezeti: Sztrida Barna
– Igét hirdet: Pataky Albert
– Alkalomvezető: Schmél Csaba
– Az alkalom keretében otthonainkban úrvacsorát vehetünk. Az úrvacsorai kenyér elkészítésének leírását ide kattintva olvashatod el

Keddi digitális imaóra – helyszínen nem látogatható
– 18:00 órától Imaközösség (DigIma), vezeti: Németi Zsolt. Az imaórát videokonferencia keretében tartjuk meg, amire az agapeima@agapepunkosdi email címra írva, név és saját email cím megadásával lehet. A videokonferencia platformja: Zoom
– 19:00 órától vezetőségi megbeszélés (videokonferencia)


Május 24. vasárnapi istentisztelet  helyszínen nem látogatható
– Élőben követhető: az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán
– 09:30 órától dicsőítéssel kezdődik az alkalom, igét hirdet: Paul Gracza, alkalomvezető: Schmél Csaba

Egyéb programok, információk

Június 1. Pünkösd hétfő 09:30 órától VAN REMÉNY! Digitális Pünkösdi Konferencia az Agapé Pünkösdi Gyülekezet imaházában.
A jókedvű adakozót szereti az Isten (2 Korinthus 9:7). Aki anyagilag is támogatni kívánja céljaink megvalósítását, a  K&H Banknál vezetett 10409015-50484855-53491007 bankszámlaszámra utalással teheti most meg. Köszönjük! 
​A tavaszi-nyári Agapé Gardróbfrissítés már szervezés alatt, egyelőre dátum nélkül. Az otthontartózkodás ideje egyúttal ideális lehetőség a szekrény átvizsgálására, a szelektáláshoz javasolt szempontok ebben az írásban olvashatók.
Jöjjetek és lássátok meg!