Agapé Hírlevél 2020/15

A gyülekezet az emberi kapcsolatokon keresztül válhat igazi közösséggé, törődjünk egymással akkor is, ha fizikailag nem is gyülhetünk egy helyen össze. Keressük egymást, hívjuk, írjunk a testvéreknek! Mindannyiunknak jó és kedves, ha most még inkább szeretettel és figyelemmel fordulunk a másik felé.
A jókedvű adakozót szereti az Isten (2 Korinthus 9:7). Aki anyagilag is támogatni kívánja céljaink megvalósítását, a  K&H Banknál vezetett 10409015-50484855-53491007 bankszámlaszámra utalással teheti most meg. Köszönjük! 


Ebben az évben nem volt lehetőségünk nagypénteken összegyűlnünk az imaházban, hogy együtt emlékezzünk meg Jézus Krisztus haláláról. Azonban idén sem feledkeztünk el megváltásunk központi eseményéről. Németi Zsolt előre felvett ünnepi igehirdetését pénteken 18:00-tól lehetett megtekinteni a gyülekezet közösségi médiumain, de ide kattintva utólag is megnézhető. Schmélné Papp Ágnes pedig egy dicsőítő dallal köszöntötte az ünnepet, ide kattintva megtekintheted.

NE FÉLJ! – Agapé imahónap

Érted is imádkozunk! Ha azt akarod, hogy testvéri közösségben imádkozzunk a neked fontos kérésekért,  kattints a képre és küldd el kérésedet az imaközösségünk vezetőjének! Kérésedet bizalmasan kezeljük, de az imaközösségben az Úr elé visszük azokat. Lehetőség van az imacsoporthoz való csatlakozásra is, ehhez keresd fel ezt az oldalt!

Jövő héten a NE FÉLJ! Agapé Imahónap keretében – az imahónap állandó kérései mellett – különösen a családok anyagi helyzetéért fogunk imádkozni. Ez lesz a keddi imaóránk (Agapé DigIma) egyik témája is, amit Lingné Mike Ágnes vezet majd. A részletekért kövesd a honlapon megjelenő írásainkat, facebook és instagram oldalainkat illetve Napi Agapé hírleveleinket!

Visszatekintő

Németi Zsolt múlt vasárnapi igehirdetése ide kattintva nézhető meg. A képre kattintva további igehirdetések között válogathattok.

Alkalmaink

Vasárnapi húsvéti ünnepi istentisztelet – helyszínen nem látogatható
– Élőben követhető: az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán, ide kattintva (DigIge)
– 09:30 órától dicsőítés, vezeti: Sztrida Barna
– Igét hirdet: Németi Zsolt
– Alkalomvezető: Schmél Csaba 

Keddi digitális imaóra
– 18:00 órától Imaközösség (DigIma), vezeti: Lingné Mike Ágnes. Az imaórát videokonferencia keretében tartjuk meg, amire az agapeima@agapepunkosdi email címra írva, név és saját email cím megadásával lehet. A videokonferencia platformja: Zoom. Akik jelentkeztek az AGAPÉ Imaközösségbe,  és jóváhagyták a megküldés lehetőségét, azok számára automatikusan meghívót küldünk, külön jelentkezniük nem kell.
– 19:00 órától vezetőségi megbeszélés (videokonferencia)


Április 19. vasárnapi istentisztelet  helyszínen nem látogatható
– Élőben követhető: az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán
– 09:30 órától dicsőítéssel kezdődik az alkalom, igét hirdet: Pataki Albert, alkalomvezető: Fábián Péter
– Az alkalom keretében, otthonainkban úrvacsorát vehetünk.

Egyéb programok, információk

​A tavaszi-nyári Agapé Gardróbfrissítés már szervezés alatt, egyelőre dátum nélkül. Az otthontartózkodás ideje egyúttal ideális lehetőség a szekrény átvizsgálására, a szelektáláshoz javasolt szempontok ebben az írásban olvashatók.
Jöjjetek és lássátok meg!