Agapé gyorshír 2020.03.17.

RENDKÍVÜLI HÍR!
A koronavírus-járvány miatt kihirdetett vészhelyzet miatt a Magyar Pünkösdi Egyház vezetése hétfőn arra szólított fel minden gyülekezetet, hogy semmilyen zárt térben tartott összejövetelt ne tartsunk meg. A józan észnek és a kérésnek engedelmeskedve az Agapé Pünkösdi Gyülekezetben is azonnali hatállyal, meghatározatlan ideig lemondunk minden hétköznapi alkalmat. 
Ez azt jelenti, hogy már a keddi imaórát sem tartjuk meg, és ettől kezdve, ameddig erről külön értesítést nem küldünk, semmilyen hétköznapi alkalom nem lesz a gyülekezetben. (Így elmarad a keddi OIM esemény és a márciusi ifi alkalom is.)
A vasárnapi istentiszteletet azonban terveink szerint a múlt vasárnapi rend szerint megtartjuk és közvetítjük gyülekezetünk facebook oldalán
A gyülekezet felkért lelkipásztora, vezetősége és presbitériuma azon dolgozik, hogy ezekben a nehéz időkben legalább lelkiekben együtt tudjunk lenni. Ezért gyülekezeti imahónapot szervezünk a virtuális térben, ennek részleteit hamarosan közreadjuk. Kövessétek a hírleveleinket, a facebook és instagram oldalunkat valamint a honlapunk híreit!